Catering

Catering


Heeft u binnenkort een vergadering, bedrijfsbijeenkomst, een huldiging, verjaardag, communie, bruiloft of plant u gewoon een gezellig samen zijn, bijvoorbeeld tijdens Pasen, Sinterklaas of Kerst?

Orange Counter staat voor u klaar om de catering te verzorgen. Of het nu gaat om een smakelijk kaasplateau, heerlijke hapjes, een uitgebreid warm en koud buffet of een sfeervolle BBQ, alles behoort tot de mogelijkheden.


Geniet Thuis van Onze Heerlijke Hapjes

Bij Orange Counter willen we dat u thuis net zoveel plezier beleeft aan onze heerlijke hapjes. Of u nu zin heeft in een schaal met luxe stokbroodhapjes of een uitgebreide borrelplank, bij ons is alles mogelijk! Uiteraard maken onze smakelijke amusehapjes deel uit van ons assortiment.


Ontdek de Opties

Wilt u graag weten welke mogelijkheden er zijn? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen en u te informeren over hoe u thuis kunt genieten van de culinaire verrassingen van Orange Counter.


Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden?

Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Service


Bij ons staat goede service voorop. Er is niets zo vervelend als catering die niet vlekkeloos verloopt tijdens een feest of bijeenkomst. Daarom hechten wij veel waarde aan uitstekende service, zowel in de uitvoering als in het voortraject. Wij denken graag met u mee om de juiste cateringoplossing te vinden voor uw feestelijke gelegenheid.

Of u nu kiest voor een kaasplateau, luxe hapjes, een compleet verzorgd warm en/of koud buffet of een BBQ, wij regelen het voor u.


Compleet Verzorgde Buffetten


Bij Orange Counter bieden we een scala aan compleet verzorgde buffetten. Voor meer gedetailleerde informatie, kunt u een brochure aanvragen waarin verschillende menu's en prijzen worden vermeld.

U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 06 12092877.


BBQ


Wij verzorgen graag uw BBQ met uitsluitend hoogwaardig vlees, zelfgemaakte verse salades en sauzen uit eigen keuken. Wij bieden BBQ's en buffetten op maat, waarbij we uw wensen nauwgezet volgen en u een passend voorstel doen. Uiteraard leveren wij compleet met borden en bestek en de afwas, die doen wij.

Kom Binnenwandelen!


Tijdens uw pauze nodigen wij u graag uit om bij ons binnen te lopen voor een smakelijke kop soep of een vers bereid broodje.

Heeft u weinig tijd? Maak gebruik van onze handige broodjesservice en bel voor bezorging.


06-12 09 28 77

Lia Pulles & team

Orange Counter

Gevestigd in het pand van MAC ZNL

Hopbrouwer 2

5253 RE Nieuwkuijk

info@OrangeCounter.nl