Broodjes

Broodjesservice


Bij Orange Counter zijn we gespecialiseerd in heerlijke, vers belegde broodjes.       
Wij bieden een uitgebreid assortiment en een snelle bezorgservice. Wat ons echt uniek maakt, is dat we op elk moment van de dag verse broodjes hebben, omdat we meerdere keren per dag zelf afbakken in onze eigen oven. Naast onze heerlijke broodjes, kunt u bij ons terecht voor diverse salades, warme en koude dranken, snacks en vers fruit. 


Gratis Bezorging

Op het bedrijventerrein 't Hoog in Nieuwkuijk bieden wij gratis bezorging aan. Voor leveringen buiten dit gebied rekenen wij een kleine vergoeding.


Bestellen

Direct broodjes bestellen? Klik hier.


Specifieke Wensen?

Heeft u specifieke wensen? Neem telefonisch contact met ons op, we staan klaar om u van dienst te zijn.


Lunchroom


Wist u dat u bij Orange Counter ook heerlijk kunt lunchen in onze lunchroom? Onze locatie op het bedrijventerrein 't Hoog in Nieuwkuijk biedt een moderne lunchroom, waar u dagelijks tijdens kantooruren van harte welkom bent. We hebben een uitgebreide lunchkaart met dagelijks versbereide soepen, een ruime selectie vers afgebakken belegde broodjes en frisse salades. Onze dranken variëren van vers geperste sinaasappelsap tot ons fruitige "Vitaminebommetje." Daarnaast heten we u graag welkom met een kopje koffie.


Zakelijke lunch


Heeft u een lange vergadering met relaties of collega's? Ga er even uit voor een kleine wandeling en kom lekker lunchen bij Orange Counter. Dit zal zeker bijdragen aan de productiviteit voor de rest van de dag.
We zien u graag in onze lunchroom!


Broodje van de maand !


12 uurtje (boterham met kroket +mosterd, tomatensoep, bolletje huzarensalade)


€7,50


Iedere maand een andere special.Wij bieden u de mogelijkheid om met pin te betalen. Houd er rekening mee dat bij bedragen boven de €15,00 een kleine vergoeding van €0,50 in rekening wordt gebracht.

Natuurlijk accepteren we ook contante betalingen.

Verse Broodjes

Kom Binnenwandelen!


Tijdens uw pauze nodigen wij u graag uit om bij ons binnen te lopen voor een smakelijke kop soep of een vers bereid broodje.

Heeft u weinig tijd? Maak gebruik van onze handige broodjesservice en bel voor bezorging.


06-12 09 28 77

Lia Pulles & team

Orange Counter

Gevestigd in het pand van MAC ZNL

Hopbrouwer 2

5253 RE Nieuwkuijk

info@OrangeCounter.nl