Broodjes

Broodjes service

Orange Counter is specialist op het gebied van heerlijk vers belegde broodjes. Wij bieden een uitgebreid assortiment en een snelle bezorg-service. Daarnaast hebben wij op ieder moment van de dag vers gebakken broodjes omdat wij meerdere keren per dag zelf afbakken in eigen oven. Naast broodjes bieden wij ook diverse salades, warme en koude dranken, snack en fruit. U kunt dus genieten van een complete lunch zonder dat u de deur uit hoeft.


Gratis bezorging

Wij bezorgen gratis op bedrijventerrein ’t Hoog in Nieuwkuijk.

Daarbuiten tegen kleine vergoeding.


Bestellen

Direct broodjes bestellen klik hier.


Specifieke wensen?

Neem even telefonisch contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.


Lunchroom

Wist u dat je bij Orange Counter ook heerlijk kunt lunchen in onze lunchroom. We hebben een uitgebreide lunchkaart, variërend van dagelijks een vers kopje soep, een ruim assortiment vers afgebakken belegde broodjes, frisse salades.Lunchroom

Orange Counter is gevestigd op bederijven terrein 't Hoog in Nieuwkuijk.

Op deze locatie hebben wij een fijne lunchroom met een moderene look. U bent dagelijks van harte welkom tijdens kantooruren.

We hebben een uitgebreide lunchkaart, variërend van dagelijks een vers kopje soep, een ruim assortiment vers afgebakken belegde broodjes, frisse salade’s, natuurlijk vers geperste Orange Juice en ons fruitige “Vitaminebommetje”. Maar ook voor een lekker bakje koffie met appelgebak bent u bij ons van harte welkom.


Zakelijke lunch

Heeft u een lange vergadering met relaties of collega's? Ga er even uit voor een kleine wandeling en kom lekker lunchen bij Orange Counter. Dit komt de productiviteit voor de rest van de dag zeker ten goede! 

Tot zien in onze lunchroom!

Verse Broodjes

Iedere week een andere special

Orange Counter

Gevestigd in het pand van MAC ZNL

Hopbrouwer 2

5253 RE Nieuwkuijk

info@OrangeCounter.nl


Loop eens binnen!

Loop in de pauze eens bij ons binnen voor een lekker kopje soep of een vers broodje.

Weinig tijd? Bel onze broodjes bezorgservice

06-12 09 28 77

Lia Pulles & team